welkom bij ZoetHout

Handgeschilderde peggpoppetje

Deze witte poppetjes (38x13mm) worden voorzien van naam ze kosten €3.- per poppetje met letter ze komen in een stolpje van glas  met een houten onderkant (10x10cm)

Er kunnen maximaal 6 poppetjes in het stolpje. de geboortedatum komt op het vlaggetje 

Hieronder kun je je keuzes maken **LET OP GEEF BIJ ELKE STAP DUIDELIJK JE KEUZE AAN 

Ik schilder dit product op maat de levertijd is +- 3 á 5 werkdagen..heb je het met spoed nodig neem dan even contact op via het contactformulier helemaal onderaan deze pagina.

Mix & Match je eigen gezin met deze zwart-wit poppetjes de prijzen gaan vanaf €2,50.. je kan het met huis kiezen bovenkant zwart met witte letters ***LET OP GEEF BIJ ELKE STAP DUIDELIJK JE KEUZE AAN BIJV. 1X EEN HUIS ETC..

Maat S jongen 38x13mm. Maat S meisje 28x22mm.

Maat M jongen 47x16mm Maat M meisje 48x27mm

Maat L Man 80x26mm Maat L vrouw 80x32mm

Maten huis +- H20xB16xD1,7cm

Hieronder kun je je keuzes invoeren

Ik schilder dit product op maat de levertijd is +- 3 á 5 werkdagen..heb je het met spoed nodig neem dan even contact op via het contactformulier helemaal onderaan deze pagina 

Deze leukerds zijn vanaf €2,50 te bestellen..Stel je eigen gezin samen of geef ze weg als geboorte cadeau, maat S wordt ook als baby van het nieuwe gezin gegeven de peggdolls zijn in 5 kleuren verkrijgbaar je kan ervoor kiezen om ze onder een mooie glazen stolp met houten voet te zetten..je kunt je keuzes hierondermaken . ***LET OP DAT JE BIJ ELKE STAP DE JUISTE KEUZE MAAKT BIJV. 1X EEN JA BIJ DE STOLP

Maten stolp doorsnede 14xH21cm

de poppetjes worden op maat geschilderd de levertijd zit op +- 3tot 5 werkdagen heb je ze met spoed nodig of zit jou kleur er niet tussen dan schilder ik ze voor je in de gewenste kleur. dit kun je doorgeven via het contactformulier helemaal onderaan deze pagina.