voorwaarden verhuur geboorteborden

*via het contactformulier of telefonisch kunt u een geboortebord huren.

*na het bestellen en indien beschikbaar kan het gekozen bord 2 weken voor t/m 2 weken na de uitgerekende datum voor u worden gereserveerd, ophalen kan op afgesproken tijdstip.

*bij het ophalen van het bord en paal wordt afgesproken wat de aantal huurweken zullen zijn.(min.2 weken max.6 weken) dit zijn volledige weken.

*het volledige huurbedrag en borg dient vooraf te worden voldaan, de huur bedraagt €10,- p week en vanaf de 4e week €5,- p.week de borg bedraagt €25,-

*evt. Kan er een naambordje bij worden geleverd wat u nadien kunt houden, het bordje kost € 7,-

*het bord wordt aan het einde van de huurperiode teruggebracht, indien het bord niet op de afgesproken einddatum van de huurperiode wordt teruggebracht zal er €5,- p.dag in mindering worden gebracht op de borg.

*de huurder is verantwoordelijk voor het bord gedurende de huurperiode, mocht er onverhoopt schade zijn ontstaan aan het bord, denk aan : vervoeren,diefstal,vandalisme,weersomstandigheden,wordt dit verrekend met de borg,bij diefstal wordt de borg niet geretourneerd.

*ook mag het bord niet aan derden worden uitgeleend en/of wijzigingen op het bord worden aangebracht: punaises,gaten boren,of tape gebruiken. Wel mogen er ballonnen of vlaggetjes aan de paal worden bevestigd dmv punaises of tape

*naast de borden zijn er ook slingers verkrijgbaar bij ZoetHout.